Малко след завръщането си в Калифорния след тридневното им посещение в Нигерия, херцогът

...
Малко след завръщането си в Калифорния след тридневното им посещение в Нигерия, херцогът
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл отбелязаха 6 години брак

Малко след завръщането си в Калифорния след тридневното им посещаване в Нигерия, херцогът и херцогинята на Съсекс отбелязаха шест години брак на 19 май.

42-годишната Меган и 39-годишният Хари имаха кралската си сватба на 19 май 2018 година в параклиса " Сейнт Джордж " в замъка Уиндзор. На приказната гала участваха фамилията и другари на двойката, включително кралица Елизабет, принц Филип, бъдещият крал Чарлз, бъдещата кралица Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън. Майката на Меган, Дория Рагланд, участва на събитието и излезе от църквата ръка за ръка с новия свекър на щерка си, който изпрати Меган по пътеката по време на церемонията.

Meghan Markle and Prince Harry Celebrate 6th Wedding Anniversary Following Africa Trip
— People (@people)
След църковната работа Меган и принц Хари се разходиха с карета из Уиндзор, с цел да поздравят тълпите, събрали се по улиците. След това имаха следобеден банкет в зала на замъка преди смяна на тоалета - Меган в елегантна рокля на Стела Маккартни  за случая и Хари в смокинг - за вечерния банкет.

В " Хари и Меган ", пуснат по Netflix през декември 2022 година, двойката  сподели невиждани до момента снимки  от сватбеното си празненство, в това число първия им танц като брачен партньор и брачна половинка.

Херцогът и херцогинята на Съсекс, които са родители на 5-годишния принц Арчи и 2-годишната принцеса Лилибет, обичайно означават годишнината от сватбата си, като си разменят подаръци въз основа на традицията.

„ Те обичат да вършат собствен личен взор върху обичайните сватбени дарове “ , сподели източник по-рано. „ Първата годишнина беше хартиена и Меган написа сватбената си тирада и я сложи в рамка за него. “

Meghan Markle and Prince Harry to celebrate 6th wedding anniversary with 'madly romantic idea'
— The Mirror (@DailyMirror)
На втората им годишнина през 2020 година, малко откакто се реалокираха в Калифорния, откакто се отдръпнаха като работещи членове на кралското семейство, „ и двамата си подариха дарове въз основата на „ памук “. Несъмнено това беше доста изобретателен и сантиментален жест, защото всичките им дарове са персонални ".

Кожата е обичаен подарък за третата годишнина, последван от плодове и цветя за четвъртата годишнина и дърво за петата година. Традиционно се разменят дарове от желязо на шестата годишнина.

Бившият кралски кореспондент на BBC Джени Бонд показа мислите си за „ бясно сантименталните “ проекти, които Хари може да има за годишнината им, какво може да подари Меган на Хари и по какъв начин може да протече техният специфичен ден.

„ Няма подозрение, че след шест години брак Хари и Меган наподобяват също толкоз влюбени, както постоянно. Те постоянно се държат за ръце и в Нигерия Хари беше сниман по какъв начин сладко целува жена си по главата “ , разкри тя. „ Мисля, че множеството здравомислещи хора просто биха им поискали триумф и се надяват, че този проблематичен млад мъж, който в този момент не е толкоз млад, в действителност е намерил любовта и фамилния живот, за които копнееше. "

„ Не се колебая, че Хари ще измисли някаква бясно сантиментална концепция за годишнината, а Меган евентуално ще откри подарък, цялостен със символика и значение. Те евентуално ще го прекарат уединено с децата си към тях с може би сантиментална вечеря за двама вечерта. "

Меган и принц Хари пътуваха до Нигерия този месец, с цел да поддържат самодейностите на своята фондация Archewell за психологично здраве за младежи и да популяризират Harry's Invictus Games, към които Нигерия се причисли за първи път предходната година.

„ Много съм благополучен от растежа на Invictus и от включването на Нигерия “ , споделя херцогът на Съсекс. „ Знаете какво значи Африка за мен през годините. Това е доста, доста особено място и да мога да включа Нигерия в този момент в Invictus, аз съм доста благополучен. “

За Меган пътуването също я приближи до нейните корени. През 2022 година тя откри посредством генеалогичен тест, че е 43% нигерийка.

„ Беше необикновено запаметяващо се и особено “ , сподели Меган за времето им в Нигерия. „ Само това е най-хубавият сувенир, който да вземем с нас – всички мемоари, които сме основали. “

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР